Over ons

Met familiezaak en slagerij Buysse zijn wij niet alleen een trots uitstalraam voor verse en kwalitatieve vleeswaren en gerechten, maar tevens een uitstalraam van 40 jaar ambachtelijke slagerstechnieken. Onze vleeswaren worden door onze gepassioneerde slagers vakkundig recht van het been gesneden. Supervers en dat proef je!
Plaats je bestellingOntdek onze producten

Geschiedenis

1978

Slagerij Buysse in Antwerpen

Leo Buysse richtte 40 jaar geleden de familiezaak op. Hij was de trotse eigenaar van een succesvolle, traditionele slagerij in Hoboken. Het is in deze zaak dat de 9 maanden oude Tom, zoon van Leo en huidig eigenaar, zijn eerste stapjes zette richting de taaie slagersambacht.

1993

Verhuis naar Sint-Gillis-Waas

In 1993 besloten Leo en zijn vrouw na 15 jaar slagerij in Antwerpen terug te keren naar hun gezellige thuisstreek in Sint-Pauwels, Sint-Gillis-Waas. Daar zetten ze hun succes verder en stampten opnieuw een slagerij uit de grond, met een 16-jarige Tom als helpende hand.

2010

Van vader op zoon

2010 was een kantelpunt voor de slagerij. Op 33-jarige leeftijd nam Tom de zaak definitief over en stak ze meteen in een nieuw jasje. Een volledig nieuwe slagerij, 32 jaar na de start, maar opnieuw uitgebaat door gepassioneerde, traditionele slagershanden.

2010

Kwaliteitslabel Keurslager

Tom greep meteen de kans om zich te verbinden met kwaliteitslabel Keurslager. Het past perfect bij de visie van de slagerij door de strenge kwaliteits- en hygiƫnecontroles, kernwaardes die de slagerij vol trots uitdraagt.

2018

40 jaar Keurslager Buysse


Proef zelf ons heerlijk vlees, vers bereide salades en gerechten!

BUYSSE keurslager

BUYSSE keurslager

Zandstraat 8
9170 Sint-Pauwels
03 776 37 29
info@keurslagerbuysse.be